Μικρά-μικρά κονι-νεα...

..EDIT: Η Πινδος είναι πλεον με 11 βαθμους μπροστα απο το δευτερο Κουτσελιό. Θέλει μόνο εναν βαθμό στα επόμενα 4 ματς!! Έχασαν σημερα ολοι οι διεκδικητες του τίτλου και η ομαδα μας θα γνωρίσει την αποθέωση στον ερχόμενο εντος εδρας αγώνα!
..Ο Δήμαρχος δεν έδωσε το παρών την ημέρα της 25ης Μαρτίου καθώς έλειπε στην Αθήνα για να φέρει λεφτα στον τοπο!!-)
..Παρόλα ταυτα οι απολυμένοι της Δημοτικής Αστυνομίας εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι καθως η διοικηση της σχολής δεν τους καταβάλει το σύνολο των οφειλομένων παρα την δικαστική απόφαση υπερ τους.
....Ο Δήμος εχει αλλάξει την φιλοσοφία του διαδυκτιακού του τόπου. Στο konitsa.gr μπορειτε πλέον να μάθετε οτι θελετε για τις οποιες συνναλαγές σας με το Δήμο.Από δικαιολογητικά που  χρειαζεστε για την καθε υποθεσή σας μέχρι προκυρήξεις διαγωνισμών μπορειτε να κατεβαζετε.Τωρα αν θα ενημερώνεται σωστα και εγκαιρα ειναι άλλο θεμα.Μεχρι στιγμής υπάρχει μόνο ενας δοκιμαστικος διαγωνισμός απ'το καλοκαίρι.Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι λιγο πιο ομορφο από το παλιο το οποίο υπολειτουργούσε.
..Έπεσε στα χέρια μου το πολύ καλό βιβλίο του παλιού γνωστου μου Κώστα Μίσσιου. Η Νύχτα Τής Λευκής Παπαρούνας αφηγήται την ιστορία ενός ταξιδιώτη που διανυκτερέυει σε ενα απομονομένο, σχεδον νεκρο και στοιχειωμένο χωριο, οπου  οι κάτοικοι τον καλωσορίζουν στο πανδοχείο με τρομερες ιστορίες για τα "παλια τα χρόνια".
..Ένα νέο blog έκανε εμφάνιση στον χωρο.  Είναι ο τσοπανης και του ευχόμαστε τα καλύτερα.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OXI ALLO XRHMA ....
MPOYXTISAME

Ανώνυμος είπε...

το ξερατε οτι....

Οσο πιο πολλα λεφτα στο ταμειο του Δήμου, τοσο μεγαλυτερος ο μισθος του Δημαρχου!!

ΤΣΟΠΑΝΗΣ είπε...

Συμφωνώ μαζί σου ότι τό Konitsa.gr
έχει αναβαθμιστεί πλήν όμως ελλείψει υλικού δέν προσφέρει τίποτε στήν ενημ΄ρωση των πολιτών.
Καί κάτι πού μέ παραξένεψε είναι τό
περιοδικό καλουτάδων -λίγο παράταιρο μέ τήν Κόνιτσα- εκτός καί άν ανήκουμε στά Ζαγόρια.

ΤΣΟΠΑΝΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.