Εκλογες Εμπορικού Συλλόγου Κόνιτσας

Eκλογες ειχε χτες ο εμπορικος συλλογος.
με ειπαν οτι χτες μαζευτηκαν στο δημαρχειο οι εμποροι της κονιτσας για την εκλογη νεου προεδρειου στον εμπορικο συλλογο.η κα Παπαμιχαηλ κ ο Κ. Γκικας ενημερωσαν οτι δεν ειναι στις προθεσεισ τους να συνεχισουν να ειναι στην πρωτη γραμμη του συλλογου κ ειπαν πωσ θα αφησουν τοπο στα νιατα.
Εκλεκτηκαν οι Τσινασλαν Ελενη, Πλουμης Νικολαος, Κωστουλας Σωτηριος, Αντωνιου Αντωνιος, Ραπτης Χαραλαμπος, και αναπληρωματικα μελη οι Σιαρκου Βασιλικη, και Λάκκας Βασιλειος.
Επικρατησε ενταση στην αρχη καθως βγηκαν στην επιφανεια τα χρονια προβληματα του 2% και των πλανοδιων.
Η σταση της απερχομενης προεδρου ηταν πως δεν ηταν και οτι καλυτερο που πληρωνουμε το 2% κ οτι σιγα σιγα πρεπει να το βαλουμε σιωπηρα στο περιθωριο. Ακουστηκε κ η (σωστη) αποψη κ εμεισ που πληρωνουμε τοσα χρονια? Τι θα γινει με εμας? Απλως χάναμε τα λεφτα μας?
Δικιο κ οι 2 φωνες για μενα. μλκ ομως που πληρωναν τοσα λεφτα ενω ηξεραν οτι η γραμμη του συλλογου ηταν να σπασει αυτος ο θεσμος.(κατι που εχουν καταφερει αρκετοι δημοι, ισως κ πιο τουριστικοι απο μας οπωσ ειπε η προεδρος)
Μετα για το πλανοδιο εμποριο την παρασταση εκλεψε ο κ. Πλουμης, οταν τους θυμισε το περιστατικο με τον πλανοδιο βιβλιοπωλη(πυξ λαξ εφυγε κ δεν ξαναπατησε)επισης η αναφορα στην αστυνομια και η παρομοιασή τους με τον ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ!!τι να κανει ο ανθρωπος?? ειχε απηυδισει. Το λαθος του ηταν οτι υποστηριξε οτι καλο ειναι ο καθενας μονος του να αντιμετωπιζει και με οτι μεσο διαθετει τον καθε πλανοδιο. Αλλα ηταν εκει για να ειναι ολος ο εμπορικος κοσμος σε σωμα και μεσω ενος σωστου συλλόγου να μπορουν να ελαχιστοποιουν την οποιαδηποτε ανωμαλία στην αγορα της Κόνιτσας.
Το καλο κ πολυ σωστο που ειπε το μελος πλεον του Συλλόγου Κ. Πλουμης ηταν πως απο το ταμειο του συλλόγου θα μπορούσε να πληρώνεται ενας νομικός σύμβουλος για όποιον εμπορο τον χρειαστει. Ακουστηκαν επισης αποψεις για την δημοτικη αγορα κ για την καθυστερηση της έναρξής της.
Εντυπωση εκανε η μυγα που ειχαν καποιοι οταν αναφεροταν καποια κακα του Δήμου. Ενιωθαν να απειλουνται ενα πραγμα ρε παιδι μου..μην τους κοιτουσες κ ελεγες κακη κουβεντα, τσαπ, αρπαζαν αμεσως, τεσπα. Τα εριξαν στο δημαρχο κ ησυχασαν, για ολα φταιει ο δημαρχος κ ο χαρακτηρας του παραδεχτηκαν τελικα και οι ιδιοι.
Υπηρχαν βεβαια και πολλες ελειψεις απο την μερια των εμπορων.Πρεπει να ειμαστε ολοι μαζι.
Ευχαριστω τον συναδελφο για την πληροφορηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.