ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΕΡΓΑ .

Γεια σου ρε δημαρχε μεγαλόπνοε!! Σε δηλωσεις του στο tv1, ο δήμαρχος ανέφερε πως μίλησε με πρωην πραιμ μινιστερ ο οποιος τον σύμβούλεψε να μην κανει κανενα εργο στο δήμο εκτος απο το να αναδειξει τη χαραδρα του Aωου. Eίπε επίσης οτι απο το φαράγγι της Σαμαριάς ζει η μισή Κρήτη(η αλλη μιση από τα ζωνιανά) και το ίδιο θα κάνει οχι μόνο για την οικονομικη ανθιση της Κόνιτσας αλλα και όλου του νομου Ιωαννίνων!! Οι δηλώσεις αυτές εγιναν με φόντο το γεφύρι. Οι άλλες δηλώσεις που αφορούσαν την ανθιση του τουρισμού της Κόνιτσας τον τελευταίο καιρο και τα πολυτελή της ξενοδοχεία, εγιναν εξω απο το Μαουνταιν χοτελ(που ακομα λειτουργει με εργοταξιακο ρευμα)!! Παρα τις συμβουλες του πρωην πρωθυπουργού (μαλλον για τον δρακουμελ ελεγε) ο αεικίνητος δημαρχος επιμένει στα εργα : τα νερα του αμαράντου θα παν σε τουλάχιστον 20 χωρια του Δήμου , στην Κόνιτσα και σε όλα τα Γιάννενα!!! Α!!, και οταν ερθει το νερο θα μας κανει και νεο δίκτυο!!και με την ευκαιρια του υδρευτικου θα κανει και αποχετευτικό!! Επίσης οι κατασκηνώσεις που αποτελούνται απο καλαίσθητα και πετρόκτιστα κτιρια θα επαναλειργήσουν σαν-δεν ηξερε να μας πει-και θα εχουν συνεδριακο κεντρο!!

Είδατε πόσο άνετα δουλευει η δημοτική αρχη αν απαρτίζεται απο πιστούς και παντα πρόθυμους συμβούλους?

4 σχόλια:

chorikos είπε...

Πού έκανε τις δηλώσεις?

Ανώνυμος είπε...

tv1

ΤΣΟΠΑΝΗΣ είπε...

τά ειχε πεί καί προεκλογικά αλλά για λόγους οικονομίας δέν χωρούσαν όλα στό φυλλάδιο πού εκδόθηκε καί ετσι περιοριστήκαμε μόνο στό νά φτάσει η Ιονία οδός μέχρι τήν Τεργέστη.......

Ανώνυμος είπε...

ase ρε λαμπρο., που ησουν οταν η κονιτσα φιλοξενουσε τον ευαθλο κ τοσεσ εκατονταδεσ κοσμου κ μιλασ τωρα για ανθιση του τουρισμου?