H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΕΤΟ

Τους βλέπω ολους στα καναλια χαρούμενους για την μεγάλη επιτυχία της αρνησης για προσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Και εγώ αναρωτιέμαι: ειμαστε χαρουμενοι που στο τελος θα επιτύχουμε να ονομάζονται Ανω Μακεδονία η Νέα Μακεδονία? γιατι αυτο κυνηγάμε. Πηραμε τωρα μια και καλα νίκη, ωστε να φανει οτι κερδίσαμε την μαχη και θα τους αναγκάσουμε να λεγονται (Ανω)Μακεδόνες, ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο.Μαζι με αυτη τη νίκη εχουμε τωρα χρόνο να πείσουμε τον καθε ενα από μας οτι περασε τελικα αυτο που ηθελαν ολοι οι Έλληνες (τα κόμματα των ελλήνων δηλαδη για να μη λεμε οτι να'ναι).Όσον αφορα τα σκόπια αυτα θα κρατήσουν την ουσια και το οτι στην επομενη σύνοδο θα ειναι μελη του ΝΑΤΟ.Οσον αφορά το σήμερα, και καλα τα σκόπια τώρα είναι τσατισμένα για το βέτο, και εχουν φύγει με το κεφάλι χαμηλα, και τα βλέπουμε εμείς και χαιρόμαστε που δε θα τους λένε Μακεδόνες, αλλά Ανω, Πέρα, λιγο πιο κει Μακεδόνες!!Είμαστε φοβεροί.Ολα στημενα είναι.

2 σχόλια:

alekos είπε...

και οπως διαβασα στον πιτσιρικο:
ρωταει το κερινο ομοιωμα του Γεωργιου Παπ, αυτο του κων/νου καραμανλη: Κωνσταντινε, γιατι πανυγιριζουν οι ελληνες?
-γιατι δεν μπηκε η μακεδονια στο νατο!

chorikos είπε...

Άσχετα αν συφμωνούμε ή όχι με τις απόψεις σου,καλό πιστεύω είναι να μη χρησιμοποιούμε γενικεύσεις του στυλ "όλα στημένα είναι".Το πόσο είναι Μακεδόνες εκείνοι και πόσο Έλληνες είμαστε εμείς το ξέρει η Ιστορία.Πάντως πιστεύω άδικο να είναι τόσο ακραίοι άνθρωποι
(της ελληνικής Μακεδονίας εννοώ) που οι πρόσφατοι πρόγονοί τους ήρθαν πρόσφυγες από την Μικρά Ασία και έζησαν τον ρατσισμό τόσο σκληρά στο πετσί τους.