τις πταιει?

στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 βγηκε υπάλληλος του δήμου και κατήγγειλε πωσ εχει 3.5 χρόνια απλήρωτος.συνεντεύξεις πάρθηκαν απο τον πρωην δήμαρχο κ. χατζηεφραιμίδη αλλα και απο τον νυν κ. εξάρχου, ο οποίος έλεγε για παράνομες συμβάσεις κτλ..(μάλλον ξέχασε καποιες αποφάσεις δικαστηρίων..)δεν ειδα το εν λόγω δελτίο και δε μπορω να πω περισσότερα..παρακαλω για τα σχόλιά σας..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοι λεγαμε οτι η καλυτερη λυση για τις δημ. επιχ. θαν ηταν να κλεισουν και οι υπηρεσίες τους να μεταφερθουν στο δήμο, η στην χειροτερη να γινουν κοινωφελής επιχειρήσεις.αυτο πριν 1,5 χρονο.
θελησαν να παρουν δανειο Χ΄΄εφραιμιδη και την πατησαν. τωρα θα παρουν τελικα αποφαση για κλεισιμο - συγχωνευση- μεταφορά υπηρεσιών στο δήμο.
καποιο προσωπικο εχει ήδη ενταχθει απο δημ επιχ στο δήμο αλλα ο λογιστης -αλαθητος Πάπας- δεν θελει να πληρώσει. Με το ζορι και ενω έχει άδικο. πληροφορει λαθος και τον δήμαρχο ο καημενος.
φανταστείτε οτι είχαν σχεδον φύγει οι προσκλήσεις για το δημ συμβ. για την κυριακη στις 5,30 το απογευμα και ο δήμαρχος το έμαθε από σπόντα.βεβαια μολισ το έμαθε εδωσε εντολη να γινει δευτέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
Ο 10ος ΜΙΚΡΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΠΑΠΑΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

ο ανθρωπος ξερω εγω..ξερω εγω καλα..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΛΙ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΠΑΡΤΑΛΟ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΩΓΩΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΦΙΛΕ ΜΠΟΜΠ.