μικρα-μικρα

1.Ο τελικός του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας θα γίνει την Κυριακή 15 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Κόνιτσας.

2. Με τον ερχομό των ιδιωτικών πανεπιστημίων θα έρθουν και τα Δημοτικά Πανεπιστήμια. Ο κ. Κακλαμάνης είπε πως θα είναι δύσκολος και ανηφορηκος ο δρόμος για την ίδρυσή τους αλλα μάλλον αναφέρεται σε οικονομικές δυσκολίες κτλ. Αυτά θα τα λύσουν οι μεγάλοι.. Tο θέμα για την Κόνιτσα (αν υπάρξει ποτέ τέτοιο) θα είναι να υπάρχει κάποιος ικανός άρχοντας εκείνο τον καιρό ωστε να μπορέσει ο δήμος να έχει κάποιο εκπαιδευτικό ιδρυμα.

3.Πέρασαν αρκετές μέρες από την ημέρα λήξης της προθεσμίας για αιτήσεις παραχώρησης πεζοδρομίου απο τον δήμο σε επιχειρήσεις. Από τότε το μόνο που έγινε είναι οτι μάθαμε ποιοι μαγαζάτορες είναι "τσακωμένοι¨ με ποιούς και γιατί.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μήπως ο καθαρισμός των πεζοδρομίων απο τους καταληψίες, δεν προχωράει γιατί ένας απο αυτούς είναι και ο αντιδήμαρχος ο Ρόμπολος, που έξω απο το περίπτερό του δεν μπορείς να περάσεις; Και στο σημείο εκείνο δεν έχεις και εναλλακτική λύση. Πρέπει να βγείς στο δρόμο! Μήπως πρέπει να δώσεις το καλό παράδειγμα κυρ-Ρόμπολε;

Ανώνυμος είπε...

α!! ασταναπαν οχι θαυμαστικά. μην αρχισεις να ουρλιαζεις και συ.

ΤΣΟΠΑΝΗΣ είπε...

Νά ρωτήσω κάτι αλέκο.
Τώρα μέ τίς μπόρες πού πλημμυρίζουν τά πεζοδρόμια,θά πληρώνουμε εκτός από τέλη χρήσης καί τέλη ύδρευσης?