σουρεαλ σκηνες στην πλατεια.

Θυμαστε κατι παγκακια που εβαλε ο Δημαρχος μας στην πλατεια μας?
εκαναν φτερα και επεστρεψαν στους ιδιοκτητες!!
Λιγο μετα τις 12 το μεσημερι τη Κυριακης λοιπον εκπληκτοι οσοι πιναμε τον καφε μας στον Ραγγα ειδαμε να σκαν στην πλατεια αγροτικα και μεσα σε λιγα λεπτα να φευγουν φορτωμενα με παγκακια!!Ενα οργανο της ταξης που ηταν εκει (με πολιτικα και εκτος υπηρεσιας) αντιμετωπησε το μενος του κ.Πανταζη αφου προσπαθησε να τους αποτρεψει.
Οσοι χαλαρωναν κατω απο τον ηλιο σηκωθηκαν αρων αρων μη τους παρουν κ αυτους!!
tip:Οι κυριοι Κοντογιαννης και Ρομπολος επαιρναν ματι απο τον Γκουντα!!

μετα βεβαια οσοι μαθαμε τον λογο συμφωνησαμε κ εγκριναμε την πραξη αυτη.:

Ο δημαρχος Κονιτσας για να μη σπασει φραγκο κ μπει ο Δημος "μεσα" προτιμησε, αντι να αγορασει οπως καθε λογικο ον οτι του χρειαζεται, να παρει τα παγκακια του Τ.Δ. Μαζιου κ να τα τοποθετησει στην κεντρικη πλατεια της πολης μας.
Βεβαια αυτο εξοργισε την κοινωνια του μικρου χωριου που αναγκαστηκε να παρει την κατασταση στα χερια της.
Να σημειωσουμε εδω πως οι κ. Γαργαλας και Καρρας ειχαν προειδοποιησει για το αναποφευκτο γεγονος τον κυριο Δημαρχο κ τους λοιπους αντιδημαρχους. Εδω και πολυ καιρο ο κ. Καρρας ειχε κανει ερωτηση στο Δημοτικο Συμβουλιο για το εν λογω θεμα αλλα ο κυριος Νομιζω-Πως-Εχω-Χιουμορ του ειπε οτι διαβαζει πολυ Πανταζη.Στο τελευταιο Δ.Σ. μαλιστα ο κ. Γαργαλας μιλησε για το ποσο οργισμενοι ηταν οι κατοικοι του Μαζιου και πως επρεπε να δοοθει λυση. Ουσιαστικη απαντηση δεν πηρε.

1 σχόλιο:

chorikos είπε...

Αν καμμια δεκαριά μαζευόμασταν να κατεβάσουμε το πανό της Νέας Δημοκρατίας από την πλατεία θα σηκωνόταν άραγε ο Κοντογιάννης και ο Ρόμπολος?