μερικα μειλ σας..

  • Υπαρχει καποια προοδος με το θέμα του σταθμου των ΚΤΕΛ και την μεταφορά του στην πλ.φριζή? Μηπως ειναι ενα θέμα που πρέπει καποτε να το αντιμετωπίσουν οι αρχεσ του τόπου? φοβούνται όλοι στην αγορά μη τυχών και θελει να κάνει στροφή η να παρκάρει λεωφωρείο!!
  • Παρατηρείται τισ τελευταίες μέρες μια κινητικότητα απο πλευράς Αστυνομίας για την παράνομη στάθμευση στην αγορά.μακαρι να διαρκήσει ωστε να γίνει συνήθειο.δε θελει γραψιμο..σφυριγμα θελει.
  • Ηρθαν οι στολες των δημοτικων αστυνόμων και καθως καποιοι απο αυτους ηθελαν να κανουν καποιες μεταποιησεις τις πηγαν σε τοπικο κατάστημα.πηγαν ομωσ απο την διοικηση της σχολης και πήραν πίσω τα ρούχα καθως υπηρχε λεει αποφαση να τα πληρωσει η σχολη και να γίνουν οι διορθώσεις σε αλλο καταστημα!!Εκ των υστέρων μάθαμε οτι απόφαση δεν υπήρχε.
  • Ανακοινωση εβγαλε ο δήμος κάνοντας αναφορά στις σπατάλες της προηγούμενης δημοτικής αρχης οσον αφορα το θέμα των καυσίμων και του πετρελαίου θέρμανσης.πράγματι η διαφορά ειναι μεγάλη και θα θέλαμε να μαθουμε γιατί. παρολα ταυτα η ανακοίνωση θυμίζει εκεινη των χριστουγέννων που ευχόταν χρονια πολλα στους εγκληματίες της προηγούμενης Δημ. αρχής.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο θα βγαλει και ανακοινωση οτι εχει περιορίσει κ τους λογαριασμους του οτε!!(ο δήμος δε πληρωνει μια για αστικα-υπεραστικα και ουτε παγια εχει -λογω συζευξις-, αλλα αν πεις σε υπαλληλο να επικοινωνήσει μαζί σου θα σου πει δεν εχω προσβαση σε εξωτερικη γραμμη!μιλω εκ πειρας)

Ανώνυμος είπε...

ma c'est terrible je pas crois..
c'est pas possible...

ΤΣΟΠΑΝΗΣ είπε...

H ανακοίνωση τού Δήμου απαντάει
σέ άλλο ερώτημα από αυτό πού υπέβαλλε ο κ. Καρράς ,αλλά άς μάς πεί ο κ.Δήμαρχος πόσα χιλιόμετρα έχουν διανύσει τά προηγούμενα χρόνια τά αυτοκίνητα τού Δήμου ,καί άς κάνει ένα Gallop μεταξύ τών υπαλλήλων τού Δήμου γιατί σκεπάζονταν μέ κουβέρτα στήν δουλειά τους?

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ???
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ?? (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ --- ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ "ΜΑΓΚΕΣ" ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΙΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ)
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ -- Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ???? ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΜΩΣ??? ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΟΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ --- ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο Κος FROID ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??
ΕΠΕΣΕ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ?, ΓΙ'ΑΥΤΟ?
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΒΑΓΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΡΑ.
ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΖΙΡΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 500.000!!! ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ??
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ??

ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ.