Η Oλυμπιακη Φλόγα

Το ξερατε οτι η ολυμπιακη φλογα ηταν χτες στα Γιαννενα και το Μετσοβο?
Πριν 4 κ 8 χρονια ολη η Κονιτσα καλωσόριζε την φλογα και ηταν σαν εθνικη εορτη αυτη η μερα για τον κοσμοτης Κόνιτας. Ενιωθε σαν αναπόσπαστο κομμάτι της πορειας της για τους Ολυμπιακους Αγώνες. Ο δήμαρχος το ήξερε αυτο? Εκανε καποια προσπαθεια να ξαναπερασει απο εδω αν το ηξερε?
Η εχουμε ξεχασει να διεκδικούμε?

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο δεν υπηρχε κινητοποιηση για το θεμα της φλόγας και ηταν κρίμα που δεν ειχαμε την τιμη να τη φιλοξενήσουμε. Ευθύνες έχει και ο δήμαρχος ή αυτοι που είναι υπεύθυνοι για τα πολιτιστικα δρώμενα π.χ Πνευματικο κεντρο αλλα και εμεις οι ιδιοι. αφού βλέπουμε οτι δεν υπάρχει πρωτοβουλία και καλή διάθεση από μέρους τους που πήγε η δική μας διάθεση για ένα τόσο απλό γεγονός?το συνέδριο των νεων προτεινε κατι τετοιο?δεν ηθελε καμια ιδιαίτερη προετοιμασία αλλά ούτε και κόστος αυτη η εκδήλωση πιστεύω....όπως είχε η όλη -βεβιασμένη- θα λεγα προετοιμασία που έγινε τον Δεκέμβρη για να φιλοξενήσουμε εκπομπή της ΕΤ3!τότε που ένα..1% αντιπροσώπευεσαι την νεολαία μας εδώ στην Κόνιτσα η οποία ξαπλώνει κ κοιμάται στα Γιαννενα και πάει σινεμα στον ανύπαρκτο κινηματογράφο της Κόνιτσας...ευτυχώς που υπήρχαν και οι μικροί αθλητές μας και το σώσανε!
διαβάζω πολλά σχόλια διαφορων blogs κατα καιρούς και βλέπω οτι πολλοί έχουν σωστή κριτική ματια και ξέρουν τι γίνεται γύρω τους, όπως και πολλοί ξέρουν τι γίνεται και στη πόλη μας....να μη μεινουμε μονο στα σχολια λοιπον!αντε να γεμιζει το blog σιγά σιγά......

ΤΣΟΠΑΝΗΣ είπε...

Νά ανακαλέσεις αμέσως πού αποκάλεσες τό χωριό μας "πόλη"...
Για ποιό πνευματικό κέντρο γίνεται λόγος ?
Μήπως αυτό πού προσπαθούν ματαίως νά καταργήσουν οι κ.κ. ανύπαρκτοι 17 ( ούτε γι' αυτό δέν είναι ικανοί) αφού πρώτα εισέπραξαν καθυστερούμενες συνδρομές από
τούς γονείς τών παιδιών?
Ευθύνες δέν έχει ο καθένας πού κάνει τό κομμάτι του μέσω αξιωμάτων πού εμείς τούς δώσαμε, ή ο κάθε κομπλεξικός πού θέλει νά εκδικηθεί τούς Κονιτσιώτες γιατί κάποτε τόν έταξαν - σωστά - στήν αντιπολίτευση, αλλά εμείς τά εξαπατημένα κορόιδα.
Γι' αυτό στό μέλλον μήν εμπιστεύσαι αυτούς πού λειώνουν από αγάπη γιά σένα καί τήν Κόνιτσα,
μέ τετραετή περιοδικότητα.

Ανώνυμος είπε...

o k antiproedros (ο μοναδικοσ αντιπροεδρος που πληρωνεται) τησ δημ-αστ χρωσουσε πολλα λεφτα στο ωδειο στην προηγουμενη αρχη κ φωναζε για δωρεαν μουσικη παιδεια.τωρα?οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα για το δημο.ειχαν βγαλει κ ανακοινωση που ελεγαν πως οποιοι καταλαμβανουν χωρο στα πεζοδρομια θα υποστουν τισ νομιμες κυρωσεις.
χιλια δυο αλλα τετοια.

ΤΣΟΠΑΝΗΣ είπε...

Τα καινούρια παγκάκια στήν πλατεία
έχουν και ID ,τώρα άν τολμάτε κ.κ.
Μαζιώτες ελάτε νά τά πάρετε.